Nederlandse site over (on)vruchtbaarheid

Leuk dat je hier bent!

Op deze website kun je lezen hoe het zit met je menstruatiecyclus. Zodra je je menstruatiecyclus goed kent, ben je in staat om na te gaan wanneer je vruchtbaar bent of niet. Je kunt deze kennis gebruiken als je zwanger wil worden, of een zwangerschap wil vermijden. Als je deze natuurlijke methode wil gebruiken om een zwangerschap te voorkomen (o.a. met je temperatuur meten), moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen, wil dit echt goed betrouwbaar zijn. Dit wordt natuurlijk uitgelegd.

Welkom op deze site! Sinds 1996 een autoriteit op het gebied van het leren kennen van je menstruatiecyclus. Op deze pagina wordt uit eengazet wat je kunt verwachten op de site, uiteraard kun je kom je via het menu bij de informatie. Op de "over de site" pagina staat een stukje over de geschiedenis van deze site en waarom deze in de vorige eeuw is opgericht. . 

‚Äč
Om je menstruatiecyclus goed te leren kennen komt er iets meer bij kijken dan alleen ca 28 dagen vooruit kijken. Je basale lichaamstemperatuur, je afscheiding en de hoogte van je baarmoedermond in de vagina zijn allen factoren om rekening mee te houden. Uiteraard kun je je menstruatiecyclus bij houden in een handige app, echter deze moet je natuurlijk nog wel invullen. Je leert hier alles over zelfonderzoek van je menstruatie en hoe je deze moet interpreteren.

Baby Loran 2001

"Forum"-baby in 2001

Zwanger!

Zodra je zwanger bent, ga je een spannende en opwindende periode tegemoet waarbij er onzekerheden kunnen ontstaan. De honger naar informatie over je zwangerschap en de groei van je kindje kan erg groot zijn. Ook hiervoor kun je op deze site terecht! Er is een globaal overzicht maar ook een week tot week overzicht over jou en jouw baby-in-de-buik.