Cycluskaart

De Kans Op Zwangerschap Vergroten?


  • door zelfonderzoek van de Baarmoedermond
  • en het bijhouden van je Temperatuur
  • houd je Cervixslijm in de gaten

Gebruik Eenvoudig De Cycluskaart


50%
Gratis Download

Ik wist niet dat "vrouw-zijn" eigenlijk gemakkelijk te lezen is voor mij!

Ilona

Ik was ca 24 jaar, net getrouwd, huisje, boompje beestjes (4 katten!) ... en toen ging het kriebelen: ik wilde graag een kindje. Ik stopte met de pil en ik verwachte gelijk de volgende maand zwanger te raken. Helaas gebeurde dat niet. En na 3 maanden was ik -nog niet- zwanger! Ik ben toen opzoek gegaan hoe dat komt. Je leert het niet op school, mijn moeder wist het ook niet. Zo begon mijn zoektocht naar mijn eigen lichaam, mijn cyclus. 

Sinds 1996 deel ik mijn kennis via deze website. Ik heb vele  vrouwen hier mee geholpen en ik help jou ook graag hiermee. Met de cycluskaart kun je zelf je temperatuur bij houden.


  • Zelf niet met ruitjes papier aan de slag
  • Alleen de kaart uitdraaien en naast je bed leggen
  • Je leert je eigen lichaam kennennull


null

24 jaar

Ervaring in de Sympto-Thermale Methode

1

Boek geschreven

623+

Downloads van e-books

1178

Dames geholpen

Ervaringen van anderen

Zwanger na 5 maanden!
Ik was erg blij dat een vriendin mij op deze website wees. Ik heb snel het boek gedownload en ben aan de slag gegaan. Zo wist ik dat mijn lichaam eerst de pil moest ontwennen, voordat ik mijn echte cyclus leerde kennen. Achteraf vind ik zwanger na 5 maanden wel snel. En inderdaad je leert dit niet op school. Bedankt Paula, dat je dit met ons deelt! 
Monique, 32 jaar
Meer hulp nodig
Hoi Paula, een berichtje dat ik toch naar de gyneacoloog moest. Zwanger worden lukt niet vanzelf, ik heb diverse verklevingen :( Ik wil je laten weten dat ik met 3 ingevulde cycluskaarten naar de huisarts ging en eigenlijk heel snel een verwijzing had naar het ziekenhuis. De gyn daar was ook blij dat ik dat allemaal al had gedaan. 
Diana, 26 jaar
Nummer 2 is onderweg
Nummer 2 is al onderweg!!! Omdat ik wist hoe het zat met mijn afscheiding was deze zwangerschap snel raak! Babygirl komt in september! Bij de eerste heb ik veel gehad aan deze methode die je zo goed en duidelijk uitlegd. Ik kan het iedereen aanraden om dit te leren. 
Maria, 28 jaar

Bericht van een oma

Dag Paula, hier een bericht van een gelukkige oma. Kleinkind nummer 2 is onderweg. Toen ik mijn dochter wees op je website vond zij dit erg interessant. Ik heb het boek voor haar gekocht. mijn schoonzoon vond het eerst maar raar, maar staat er nu erg positief in, nu hij weer vader word. Dank je wel.
Some person - Company BV
Bedankt voor je hulp
Paula, bedankt voor je online hulp. Ik vind het fijn dat je mijn cyclus kaart wilde bekijken en mij kon vertellen wat ik nog meer kon doen om het goed bij te houwen. Keep up de good work!
Noami
Gelukkige en blije pappa!!!

hallo paula, misschien ongebruikelijk, maar ik wil je laten weten dat Sem geboren is. Je hebt Rianne goed geholpen met haar kaarten dat ik je graag wil bedanken voor jou hulp.

Martijn, 33 jaar